Witamy na naszej stronie internetowej

Biblioteki Samorządowej Gminy Tokarnia

Polityka prywatności


1 – OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

Wszystkie dane osobowe są zbierane, przetwarzane i udostępniane na zasadach zgodnych z obowiązującym w Rzeczpospolitej Polskiej prawem. Zbierane dane przeznaczone są do wykorzystania wyłącznie przez operatora. Użytkownik Witryny podaje swoje dane osobowe na zasadzie dobrowolności. Udostępnienie niektórych z danych jest wymagane ze względu na specyfikę świadczenia wybranych usług portalu.

Użytkownik, wyraża zgodę na przetwarzanie przez operatora danych osobowych udostępnianych w formularzu rejestracyjnym i innych usługach Witryny w celach informacyjnych i statystycznych.

Na zasadach przewidzianych przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych, ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia. Żądanie usunięcia danych oznacza jednocześnie likwidację konta lub uniemożliwienie korzystania z niektórych usług portalu.

2 – POLITYKA PRYWATNOŚCI

Operator nie udostępnia, nie sprzedaje w jakiejkolwiek formie zgromadzonych danych osobowych użytkowników.

W celu dostosowania treści i udostępnienia niektórych funkcji Witryny wykorzystywany jest mechanizm tzw. ciasteczek (ang. cookies). Dane te nie są jednak zestawiane z danymi osobowymi użytkowników portalu.

Operator nie udostępnia dzienników zdarzeń, ani innych informacji o wykorzystaniu usług, pozwalających na identyfikację użytkowników. Podmiotom współpracującym z operatorem udostępnieniu podlegać mogą wyłącznie zbiorcze informacje w formie zestawień statystycznych.
Operator przed każdą publikacją danych osobowych użytkowników na stronach portalu uzyskuje zgodę na taką publikację.

Przeczytałeś? Udostępnij!

Najnowsze aktualności


CZERWIEC letniej magii , kolejna kartka z ,,Książkowego NIEKALENDARZA”  
Uwaga- świąteczna zmiana organizacji pracy!
Klasa I ze Szkoły Podstawowej nr 2 im. Stanisława Marusarza w Tokarni nr 2 z wizytą w BIBLIOTECE.



WYSZUKAJ:

BIBLIOTEKA CZYNNA:

Poniedziałek – Piątek: 9:00 – 17:00
Sobota: 9:00 – 12:00

KONTAKT Z NAMI

tel.: 12 274 70 09
e-mail: bibliotekabs@gmail.com